Identiteit

Als bedrijf sta je ergens voor. Je straalt uit wie je bent, wat je doet en waarom je dit doet. Wat maakt jouw bedrijf uniek en hoe uit je dit? Het is belangrijk om een herkenbare uitstraling te hebben, een uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt. Dit noem je een huisstijl. Het gaat hierbij om een logo, visitekaartje, briefpapier, envelop en website.

Web design

Alles en iedereen wordt tegenwoordig opgezocht via internet. Hoe goed is jouw bedrijf vindbaar? Past het beeld van jouw website bij de doelgroep? En wat wil je er precies mee bereiken? Met het oog op gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid ontwerp ik websites, die geschikt zijn om op elk formaat beeldscherm te bekijken; responsive design.

Print

Sommige dingen moet je gewoon vasthouden! Of het nou gaat om visitekaartjes, magazines of verpakkingsmateriaal, het kan worden geregeld van begin tot eind. We ontwerpen het product, geven advies over formaten en materiaalgebruik en zorgen dat het eindproduct zo snel mogelijk bij je is!

Strategie

Stel je voor: je hebt een tof idee of product in gedachten en je bent er klaar voor om de volgende stap te zetten. Wat doe je dan? Waar begin je mee? En welke stappen moet je zetten om het tot een succes te maken? Ik help je graag iets te ontwerpen waar je trots op bent het je eigen te noemen!